<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">
59191

CORPORATE INTELLIGENCE

ETABLERET 2011

Pressemeddelelse

EAGLE SHARK A/S

14 juli 2020

EAGLE SHARK direktør Christian Spohr, bidrager med sin store viden og erfaring indenfor IPR-efterforskning til at bekæmpe piratkopiering.

Danish Anti-Counterfeiting Group (DACG):

Christian Spohr er i juni måned valgt ind i bestyrelsen af Danish Anti-Counterfeiting Group(DACG).

DACG, en Dansk Forening som er stiftet i september 1998, har i dag omkring 80 medlemmer.Foreningen er en nonprofitorganisation og har som formål at bekæmpe produktpirateri, hvilke er enhastigt voksende og alvorlig form for kriminalitet.

Foreningens medlemmer er store og mellemstore produktionsvirksomheder, hvor repræsentanterneofte har en juridisk baggrund med speciale i IPR.

Foreningen har valgt EAGLE SHARK A/S direktør Christian Spohr ind i sin bestyrelse for at få etmedlem med stor praktisk erfaring på tværs af brancherne, en som har indgående viden omproblemstillingerne og erfaring med hvordan virksomhederne øger sine chancer for at fåmyndighederne til at prioritere ressourcer til efterforskning således at færre sager bliver henlagt.

Læs mere om foreningen på: www.dacg.dk

Christian Spohr udtaler følgende:

Jeg glæder mig til at kunne bidrage med den viden jeg har opbygget gennem de mange IPR-efterforskningssager vi har haft i EAGLE SHARK, og forhåbentlig derigennem hjælpe med at bekæmpe det stigende problem som produktkopiering er for vores samfund. Det koster samfundet 1000 vis af arbejdspladser og tabt indtjening til staten i milliardklassen. Produktkopierings profitter er med til at finansiere organiserede kriminelle og terrornetværk.

Det er vigtigt at vi som samfund får større fokus på problemstillingen og konsekvenserne, og jeg er overbevist om, at der kan gøres meget mere for at oplyse befolkning og råbe politikkerne op således, at de tildeler myndighederne de nødvendige ressourcer til at bekæmpe dette problem….

EAGLE SHARK:

Vores specialister har baggrund fra politi og forsvar, hvor man via træning og årelang operationelerfaring har tilegnet sig solid viden og forståelse for sikkerhed, efterforskning og efterretningsarbejde. EAGLE SHARK-operatører bakkes op af en velfungerende administrationsamt et erfarent ledelse team, som sikrer kvalitet og ensartet kommunikation til dig som kunde.

Virksomheden beskæftiger ca. 10 fuldtidsansatte samt mere end 40 eksterne sikkerhedsefterforsknings-og efterretningskonsulenter.

Hvert år hjælper vi vores klienter i mere end 200 sager, hvor vi sikrer dokumentationsindhentning og skaber tryghed blandt medarbejdere!

Se mere om emnet på youtube video: https://youtu.be/LyWEq5rqdEM

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 41230339

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Bliv kontaktet