<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">
59191

CORPORATE INTELLIGENCE

ETABLERET 2011

Det glæder os at kunne byde Jacob Nygaard velkommen i EAGLE SHARK.

EAGLE SHARK A/S

Vi har pr 1 november ansat 46 årige Jacob Nygaard, som chefefterforsker. Jacob kommer fra en stilling ved Politiet i “Særlig Efterforskning Vest” som efterforsker/analytiker.

Jacob siger selv;

Hos EAGLE SHARK ser jeg en enestående mulighed for at tilbyde min mangeårige erfaring til de mange udfordrende og komplekse sager, som EAGLE SHARK kører i ind/udland. I al ydmyghed har  EAGLE SHARK nu vel nok Danmarks bedste fuldtids setup af funktioner og kvalifikationer når vi ser på Corporate Security og Intelligence. Jeg glæder mig personligt meget til at hoppe ombord på, hvad jeg anser for at være landets mest seriøse og professionelle Efterretnings/Efterforsknings virksomhed. Jeg ser frem til at tage fat på denne opgave, samt påbegynde de sager der allerede ligger og venter på mig i Danmark og udlandet.

Jacobs generalieblad omfatter:

1999 - 2006 Politiet: Patrulje mv.

2006 - 2010 Politiet: NEC/PET Rejs Obs-tek

2010 Bestseller: Loss Prevention og Lead Corp. Investigator

2013 Bestseller: Global Head of Security

2016 - 2017 Fødevarekontrollen; Fødevarerejseholdet

2017 Politiet: Særlig Efterforskning Vest (SEV)

2020 EAGLE SHARK A/S: Efterforsker

Jacob har erfaring med opgaver indenfor International Efterforskning,  OSINT (specialist og underviser) efterforskning, Travel Safety/Security, Konflikthåndtering, Incident Responding, Svindbekæmpelse, Anti Terrorism, Crisis Management, Afhøring, kilde indhentning, Crowd Safety mfl.

Senest har Jacob i Politiet i “Særlig Efterforskning Vest”, beskæftiget sig med kilde indhentning fra åbne kilder. Jacob har deltaget i de fleste større sager de seneste år, primært komplekse sager indenfor organiseret kriminalitet, terror relaterede forbrydelser, drab/grov vold, sager om økonomisk kriminalitet, og grænseoverskridende kriminalitet, eks. omrejsende kriminelle. Derudover også man-hunts og ved særlige indsatser ved eks. demonstrationer og større begivenheder.

Om EAGLE SHARK GROUP

EAGLE SHARK GROUP er en privat sikkerheds, efterforsknings- og efterretningsvirksomhed, der blandt andet lever af at bekæmpe kopivare-kriminalitet, som hvert år koster danske virksomheder adskillige milliarder kroner, og for selve Danmark omkring 4000 tabte arbejdspladser på årsbasis. Vi bidrager derfor aktivt til at skabe grundlag for flere arbejdspladser, afgifter og skatter til vores fælles kasse samt et tryggere arbejdsmiljø.

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 33576285

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Kontakt: