<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">
59191

CORPORATE INTELLIGENCE

ETABLERET 2011

TIL ADVOKATER OG REVISORER

EAGLE SHARK A/S

Har du sager, som omhandler følgende områder?

Due diligence og M&A

Vi assisterer med indsamling af dokumentation, der bidrager til at understøtte et juridisk søgsmål eller due diligence gennem en dybdegående efterforskning (også kaldet Corporate Intelligence).

I forbindelse med due diligence og M&A indsamles data, information og dokumentation på de involverede parter. Dette kan være af afgørende værdi for virksomheden, der skal opkøbe eller ved ansættelse af nye medarbejdere. Hensigten er at afdække den menneskelige risikofaktor og er et supplement til den juridiske og regnskabsmæssige due diligence.

Vores hold:

Vi har lang erfaring med, hvordan svindlere agerer og arbejder, og vi er bekendte med alle ”tricks og julelege”. Igennem de sidste 10 år har EAGLE SHARK assisteret flere end 300 kunder.

Vores hold består af erfarne efterforskere, OSINT-specialister og analytikere fra politiet og forsvaret samt juridiske specialister og advokater fra nogle af de mest fremtrædende advokatvirksomheder i Danmark.

I forbindelse med løsning af efterforskningsopgaver, arbejder vi ofte sammen med vores kunders advokater og revisorer, herunder:

Kromann Reumert - Beck Bruun -  Accura - ARK - Patrade -  PWC -  Deloitte

Er du advokat eller revisor og interesseret i at vide, hvordan vi kan bistå med at løfte bevisførelsen, udfyld kontaktformularen herunder.

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 33576285

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Jeg ønsker at blive kontaktet for mere information: