<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">
59191

CORPORATE INTELLIGENCE

ETABLERET 2011

ERFA NETVÆRK

CORPORATE INTELLIGENCE

EAGLE SHARK A/S

Professionel vidensdeling

Overvejer du at blive en del af et ERFA-netværk og mødes med ligeværdige kollegaer, fra virksomheder, som Mærsk, Danica Pension og Telia?

Netværket består af højt specialiserede personer med up to date viden inden for og IT- og fysisk sikkerhed, hvor der er fokus på professionelle output igennem sparring og vidensdeling.

Adgangskrav

Fortroligheden og et højt professionelt output er i fokus, og derfor er ERFA-netværket ikke åben for alle. kravet for at deltage er at man er direkte involveret i sin arbejdsplads strategiske sikkerheds beslutninger.

I juni åbner vi for få nye deltagere i EAGLE SHARK - ERFA-netværk. Er du interesseret, skal du skrive dig op på vores venteliste, hvorefter vi inviterer efter princippet "først til mølle". Når vi har gennemgået din ansøgning, giver vi besked om du opfylder kriterierne, samt sender yderligere detaljer om netværket. Ansøgningen foregår ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Næste event: "Corporate intelligence"

EAGLE SHARK A/S & EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS vil denne gang gennemgå begrebet "Corporate Intelligence" blandt andet via real life sager, som virksomhederne i fællesskab har løftet.

Vores forventning er at næste arrangement bliver afholdt i september 2020, hvis forholdene ellers tillader det.

Her faciliterer vi nogle rammer, som er lidt utraditionelle. Dvs. vi skipper lange PowerPoint præsentationer og henlægger en del af mødet udendørs med skydning, som modstykke til det defensive sikkerhedstema.

Benefit  

Som deltager får man mulighed for at indgå i en større netværksgruppe, hvor erfaringer fra ens daglige virke trygt kan deles.

Til arrangementet vil der være plads til 10-20 deltagere (afhængig af retningslinjerne fra myndighederne), bestående af faste deltagere og nyeste tilmeldte medlemmer.

ERFA gruppens medlemmer har alle en nøgleposition i deres organisation og har fysisk eller IT relateret sikkerhedsansvar.

Ønskes indmeldelse skal du udfylde kontaktformularen, som er nederst på denne side. Alle deltager skal samlet set have en solid og bred sikkerheds viden.  Dette med henblik på at skabe god professionel vidensdeling og netværksopbygning for den enkelte deltager.  

Eksempel på tidligere events:

For at give et indblik i hvordan en agenda kan se ud, har vi lagt et af de tidligere programmer op herunder:

ERFA;

10.00 – 10.15 Underskrift af NDA

10.15 – 10.30 Velkomst og gennemgang af dagens program ved Christian Spohr, EAGLE SHARK

10.30 – 10.45 Præsentation rundt om bordet

10.45 - 11.45 Den døde soldat, ved Jacob Penton

11.45 - 12.45 Covid19 og cybersikkerhed - nye problemer, gamle løsninger ved psykolog Michael Andersen & cyber defence konsulent Rodolfo Patricio, EAGLE SHARK

12.45 – 13.15 Frokost.13.15 – 14.00 Ransomware - bør man forhandle med hackere og hvorfor? Åben dialog blandt alle, faciliteres af Christian Spohr, EAGLE SHARK

14.05 – 15.45 *Skydning, se våben nedenfor

15.45 - 16.00: Afrunding og på gensyn.                            

*) Skydning foregår denne gang kun med håndvåben: Pistol: Glock 17 (9 mm) halvautomatisk på kort distance (10-15 m). Vi indleder med instruktion i sikker våbenhåndtering inden vi går i gang med skydningen.  

Deltager:

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

Se her kort video fra dette event:

 

nnit
marketscape
patrade
zacco
nationalbank
carlsberg
BAT
tryg
MOL
Jlauritzen
falck
danica
novo
maersk1
folk og sik
niras
terma

"ERFA-Events afholdt af EAGLE SHARK GROUP, med fokus på et højt fagligt indhold og i anderledes spændende rammer af en skydebane, har for mig været en ny, interessant og yderst inspirerende måde at vidensdele på. Det er tydeligt at mærke at alle deltagere besidder en høj faglig viden og konceptet med at inkludere fysisk aktivitet under et ERFA-event, medvirker at der er en større fællesoplevelse, hvilket resulterer i en mere afslappet og uformel dialog blandt os. Og så er det faktisk sjovt samtidigt, hvilket jo altid er værd at tage med."

Jesper Bork Olsen Sr. Information Security Manager

Quote Open 2
folk og sik

Som sikkerhedsansvarlig er det vigtigt at vælge sine netværk med omhu. For mig indebærer det at vælge netværk med ikke alene højt niveau af faglighed - men også netværk der bygger på solid integritet, så der er basis for den nødvendige fortrolighed. Christian og EAGLE SHARK indeholder de kvaliteter pga. deres baggrund - og kender betydningen af fortrolighed blandt ligesindede.

Jens Jakob Andersen
SATCOM Business Unit SHE Lead

Quote Open 2

Fra Skydebanen – til Direktions lokalet… Dette netværk og dets aktiviteter spænder lige så bredt som titlen antyder, ikke mindst den både uformelle ..men også målrettede tone og emne behandling på møderne. Som sikkerhedsansvarlig er der mange opgaver på bordet og derfor et klart behov for,  at være specifik i sit valg af erfa netværk særligt, hvor fortrolighed og tillid er på øverste hylde. Jeg kan varmt anbefale ” ES ERFA netværk”

Poul Isager
BCM Lead

Quote Open 2
maersk1
copham
copham

For mig har ERFA netværket været en struktureret kombination af et højt fagligt udbytte og opbygning af nye relationer blandt ligesindede. Møderne er afviklet professionelt og med god plads til at knytte kontakt til nye og interessante mennesker. De faglige emner, der er blevet behandlet i EFRA netværket, har haft et positivt aftryk på mit efterfølgende arbejde inden for IT- og cybersikkerhed. Min oplevelse af ERFA netværket er meget positiv.

Adam Sonnich Meinertz
Sekretariatsleder

Quote Open 2

Jeg har tidligere deltaget i EAGLE SHARKs ERFA-events på skydebanen med stort udbytte. Med min baggrund fra politiet er det altid en fornøjelse at være på skydebanen og mærke lidt savsmuld og igen. Det at holde arrangementet i skydebanemiljøet er en rigtig god kombination af dels et andet ”møde-miljø”, som gør selve mødet mere uformelt - og dels at være i selskab med personer med samme ”glæde” ved at være på skydebanen. Men allermest at være med til at modtage og bidrage med indsigt i faglige emner, som falder ind under EAGLE SHARK beskrivelse af ”corporate intelligence”. Fagligheden er høj til disse ERFA-events, og jeg deltager meget gerne igen.

Morten Knudsen
Investigation consultant

Quote Open 2
telia
telia
Skærmbillede 2020 05 27 kl. 15.07.02
danica
folk og sik

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 33576285

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Ansøgning til ERFA-netværk: