<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">cyberjob
59191

CORPORATE INTELLIGENCE

ETABLERET 2011

DU ER BIDT AF CYBER SIKKERHED

og du ønsker at være en del af EAGLE SHARK CYBER DEFENCE

EAGLE SHARK A/S

Om dig

Du er den fødte teamplayer, du elsker at levere, du motiveres af at bidrage med at skabe tryghed og du har en vision om at gøre en forskel, både for vort fælles samfund og de kunder du vil få med at gøre hos EAGLE SHARK CYBER DEFENCE.

Vi forventer at du har stærke kompetencer indenfor cybersikkerhed, og har arbejdet med et eller flere af følgende områder; “redteam”, “cyber risk assessment” eller “cyberangreb” samt at du er flydende i skrift og tale på dansk og på engelsk.

Din personlighed

Du værdsætter at arbejde i frie rammer og med at have flere bolde i luften, du er samtidig tryg med selv at planlægge dine opgaver og efterfølgende levere en god opgaveløsning.

Du kan lide at indgå i et lille team, hvor du ind imellem må smide dine planer for arbejdsdagen ud til højre, fordi et eller andet brænder på, og dine kollegaer har brug for din hjælp.

Om os

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE er en virksomhed i EAGLE SHARK gruppen.

Vi løfter dagligt opgaver indenfor, corporate intelligence, terrorsikring, cyber defence, efterforskning og fysisk sikkerhed.

Vores cyber defence division er i rivende udvikling og vi søger den rette kandidat, som indgå i et team af andre specialister, hvor du vil blive set på som specialist inden for dit eget felt. Stillingen indebærer en stor grad af frihed. Du strukturere i stor grad selv din arbejdsdag, som både kan foregå på vores HQ i Bredgade i København såvel, som fra dit hjem eller hos kunden.

Økonomi og ansøgning

Løn efter kvalifikationer samt mulighed for bonusordning.

Udfyld kontaktformularen nedenfor.

Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgningsfrist 15 februar 2022.

EAGLE SHARK

Vi beskæftiger sig med en bred vifte af services inden for sikkerhed, herunder  IT-sikkerhed, privat efterforskning, efterretnings opgaver, personbeskyttelse og crowd safety.

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

Kontakt

Kontakt: