<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">artikel30
59191

CORPORATE INTELLIGENCE

ETABLERET 2011

Det glæder os at kunne byde Michael Andersen velkommen til EAGLE SHARKs Department of Forensic Psychology, som COO

EAGLE SHARK A/S

Michael Andersen er uddannet fra HARVARD, INSEAD, Paul Ekman International, og the Compassionate Mind Foundation. Michael Andersens psykologiske studier har primært bevæget sig omkring adfærds- og evolutionspsykologien. Gennem sine ansættelser som Erhvervspsykologisk rådgiver og Koncerndirektør-HR, har Michael Andersen en stor erfaring med forretningsstrategisk brug af Forensic Psychology i en erhvervs kontekst.

Michael Andersen siger;

"Forensic Psychology er en væsentlig del af enhver organisations beskyttelse mod interne og eksterne trusler. Når vi i medierne høre om nepotisme, bedrageri, eller sexismesager i organisationer, og når medarbejdere trues af kunder, patienter eller klienter, så kan Forensic Psychology være med til at gøre en forskel. Når medarbejdere skal arbejde i risikofyldte miljøer, eller når nøglemedarbejdere skal ansættes så kan Forensic Psychology gøre en forskel."

De seneste 15 år har Michael Andersen arbejdet internationalt med rådgivning, forelæsning, undervisning og assessment i private og offentlige organisationer, samt diverse universiteter.

EAGLE SHARK

Vores specialister  har baggrund fra politi og forsvar, hvor man via træning og årelang operationel erfaring har tilegnet sig solid viden og forståelse for sikkerhed, efterforskning og efterretningsarbejde. EAGLE SHARK operatører bakkes op af en velfungerende administration samt et erfarent ledelsesteam, som sikre kvalitet og ensartet kommunikation til dig som kunde. Virksomheden beskæftiger ca. 15 fuldtidsansatte samt mere end 40 eksterne sikkerheds, efterforskning og efterretningskonsulenter.

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 33576285

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Kontakt: